Knauf suhomontaža

Knauf suhomontažna - gradnja in popravki objektov. Izkušena ekipa naših mojstrov poskrbi za kakovostno in hitro izvedbo knauf suhomontažnih del ter v nadaljni fazi izvede še zaključna slikopleskarska dela.

Suhomontažna gradnja je nepogrešljiva praktično v vsakem domu. Poleg osnovnih funkcij, to je pregrajevanja prostorov in lepotnih popravkov na ukrivljenih stenah, je mogoče s knaufom polepšati tudi vsako običajno stanovanje. Sistem suhomontažne gradnje Knauf je nepogrešljiv pri vgradnji kamina, pregradi sten, suhih estrihih, oblogah stebrov, uravnavanju stropa, ter pri gradnji mansardnih stanovanjskih enot.

Suhomontaža s knaufom je tudi eden bolj ekoloških in zdravih načinov gradnje, saj gips vsebuje enak pH ter ima enako toplotno prevodnost, kot človeška koža, zato nudi zdravo bivalno okolje.

eko vticnica1Suhomontaža s sistemom knauf je tudi eden bolj ekoloških in zdravih načinov gradnje, saj gips vsebuje enak pH ter ima enako toplotno prevodnost, kot človeška koža, zato nudi zdravo bivalno okolje. Mavec je 100% naraven material zato nudi odlično izolacijo našim bivalnim in poslovnim prostorom. Ko se v prostoru nabere preveč vlage, jo mavec enostavno posrka skozi svoje pore, ko pa je v prostoru preveč suh zrak, jo enostavno spet odda. Lahko rečemo, da je neke vrste klimatska naprava, ki se vklopi sama, ko naš bivalni prostor to potrebuje.

 

  • baumit
  • demit logo
  • weber logo
  • jubizol fasada logo
  • roefix logo

 Fasaderstvo - izdelava fasade - Vse pravice pridržane! 2013 Speh.si - Izvedba: Adria123 - google oglaševanje - Prijava

Povpraševanje

Speh.si zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke.

Želimo vam prijeten obisk!

Razumem