Fasaderstvo

Fasaderstvo Špeh poskrbi da le ta nima samo dekorativnega pomena, temveč igra v osnovi bistvenejšo vlogo saj poleg barvne lepote nudi tudi izolacijo objektu. V podjetju Špeh se zavedamo pomembnosti izolacije, zato se poslužujemo samo najboljših materialov, ki so zastopani pod blagovnimi znamkami: Rofix - Baumit - Demit - Weber - Jub - Grigolin. Naši sodelavci so vedno v stiku z najnovejšimi metodami, ki jih nudijo izobraževalni sistemi za področje fasaderstva in izdelave fasad.

POMEMBNO: Izdelavi fasade je potrebno posvetiti veliko pozornosti, saj lahko izbira napačnegafasadnega sistema povzroči krajšo življenjsko dobo fasade.

Potek in faze izdelave fasade

Izdelava fasade poteka v več fazah, ki zajemajo vse od pravilne priprave in zavarovanja gradbišča do uspešno končanega projekta.

Na steno se prilepijo s posebnim lepilom, ki se suši do 48 ur. Pomembno je, da se vsaka novo položena plošča poravna z ostalimi. Za vse fasade je pomembno, da je plašč teh izolacijskih plošč pravilno zastavljen, saj smo si tako nadalnje delo močno poenostavili. 

Naslednja faza izdelava fasade je montaža mreže. Pomembno je, da mreža prekriva celo površino izolacijske plošče, saj so te močno ranljive.

Mreže nanesemo z posebnim lepilom. Ta sloj se suši približno 2 do 3 dni. Pred nanašanjem naslednjega sloja, se moramo prepričati,da se je prejšnji res dobro posušil.

Izdelovanje fasade nadaljujemo s tretjo fazo. Tukaj gre zadokaj preprost postopek, saj prejšnji sloj samo še dodatno učvrstimo. Vseeno pa gre za zelopomemben del postopka, saj se tvori končni sloj pred nanosom barve, zato je omembnanatančnost pri delu.

V naslednji fazi se začne graditi izgled naše hiše. Vse površine se premaže s emulzijo. Njena glavna funkcija je, da se zaključni barvni sloj dobro oprime površine.

Prav tako se začnejo risati morebitni vzorci, obdelajo se okenski robovi itn. Naše fasade s tem še nismo zaključili, smo pa na tri četrt poti. Preden začnemo z zadnjim slojem fasade, se moramo prepričati da je emulzija popolnoma suha. Paziti pa moramo tudi, da se za določeno hišo izbere določena barva, saj moramo upoštevati okolico hiše. Ko se lotimo dela, moramo biti hitri, saj se material na površini hitro suši. Ko je izdelovanje fasade končano, lahko opazujemo čudovit izdelek.

  

LEPOTNI POPRAVKI OBJEKTOV

Potrebno je poudariti tudi to, da lahko s pravo barvno kombinacijo popravimo manjše arhitekturne napake.

Zahtevajte ponudbo - Špeh fasaderstvo

  • baumit
  • demit logo
  • weber logo
  • jubizol fasada logo
  • roefix logo

 Fasaderstvo - izdelava fasade - Vse pravice pridržane! 2013 Speh.si - Izvedba: Adria123 - google oglaševanje - Prijava

Povpraševanje

Speh.si zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke.

Želimo vam prijeten obisk!

Razumem